Networks Events

  • 05.03.2018.

Poziv za prijavu na besplatne treninge za poduzetnice

Fondacija Networks, uz podršku Američke ambasade u BiH, u okviru projekta Jačanje lokalnih liderki u poduzetništvu, organizira besplatne treninge za poduzetnice koje imaju manji biznis ili one koje imaju ideju za pokretanje vlastitog biznisa, sa ciljem jačanja ličnih i profesionalnih kapaciteta kroz tri tematska modula: prodaja i marketing, brendiranje i komuniciranje kroz društvene mreže vašeg proizvoda/usluge/servisa. Pored toga, kroz treninge i mentorski rad, akcenat će biti stavljen i na njegovanje mreže poduzetnica i poduzetničkog duha u manjim sredinama, u svrhu povezivanja i daljeg razvoja zajednice i njih kao liderki u svojim društvima.

Aplikaciona prijava se nalazi ovdje.

Nakon obavljene prijave i selekcije kandidatkinja, odabrane kandidatkinje bit će obaviještene e-mailom i putem telefona, nakon čega će dobiti agendu i program rada. Termin treninga će biti utvrđen nakon prispjelih potvrda o čemu ćemo blagovremeno obavijestiti učesnice. Treninzi se odvijaju u pet bh. gradova: Ljubinje, Žepče, Srebrenica, Bratunac i Istočno Sarajevo, a kroz program treninga i mentorsku podršku proći će ukupno stotinu poduzetnica. Pored radionica i šestomjesečnog mentorstva, 5 najboljih učesnica će biti nagrađene dolaskom i učešćem na najvećem regionalnom forumu biznisa, tehnologije i inovacija Sarajevo Unlimited, u novembru ove godine.

Rok za prijavu na trening je 10. maj 2018. godine do 14:00 sati.

Ukoliko imate pitanja u vezi sa projektom, molimo da se javite na e-mail belma@networks.ba i adnan@networks.ba ili na broj telefona +387 33 407 211.